Loading...

Hos mig får du et pusterum fra hverdagen. Der er ingen forventninger til dig, du skal blot være. Mine behandlinger er fyldt med en rolig, tryg og varm energi, som giver plads til, at du kan give slip. Jeg brænder inderligt for at hjælpe, så du kan give slip på blokeringer, smerter og symptomer både i kroppen og i sindet, så dit liv bliver fyldt med lethed, balance, ro og flow.

En holistisk energibehandling tager udgangspunkt i den enkelte klient. Jeg arbejder intuitivt, jeg mærker dig og din krop og hvad den fortæller mig. Jeg ser hele dig og behandler hele dig ud fra det holistiske syn om, at alt afhænger og påvirker hinanden, krop, sind og sjæl. 

Jeg behandler i en kombination af forskellige behandlingsformer, alt efter hvad der giver mening for dig og din behandling. Jeg kombinerer zoneterapi, akupressur, kranio sakral, healing, cupping, øreakupunktur og akupunktur. Alle behandlingsformerne er utrolig dejlige, blide og omsorgsfulde. Cupping og akupunktur kan mærkes, da jeg her benytter nåle og sugekopper. Hvis du er i tvivl eller nervøs om nogle af behandlingsformerne, er du velkommen til at kontakte mig inden du booker tid, så du er helt tryg og rolig ved at komme til behandling hos mig <3  

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe netop dig, er du meget velkommen til at kontakte mig, så kan vi tage en snak om det.

Jeg tilbyder lige nu en Holistisk Energibehandling på 60 minutter, hvor vi kan nå de værste ubalancer igennem. Jeg anbefaler dog en Fuld Holistisk Energibehandling på 90 minutter, hvor vi har bedre tid til at nå i dybden med dine ubalancer og derfor vil opnå bedre resultater.

Book din første behandling her